Vragen / Bestellen / Ruilen ?

Informatie

Bestellen: 
Gaat heel simpel. Als u gevonden heeft wat u graag in uw eigen tuin wilt hebben, dan schrijft u de naam en/of nummers op, en het aantal zakjes. U kunt dit doen door onderstaand formulier in te vullen en daarna op "verzenden - klik hier" te klikken. 
 Wilt u van 1 soort twee of meer zakjes dan verpak ik deze als een. Wilt u echt aparte verpakkingen van een en hetzelfde soort, dit dan graag even duidelijk aangeven. 

Als u meteen uw adresgegevens bij uw bestelling wilt zetten, heeft u uiteraard de zaden een stuk sneller in huis. 

Nadat ik uw bestelling heb ontvangen, kijk ik mijn voorraad na of het bestelde er nog is en laat ik u het totaalbedrag, dus inclusief verzendkosten, en mijn bankrekeningnummer weten. 

Kosten van de zaden:
Voor de zakjes zaad vraag ik € 0,50 per zakje, tenzij anders vermeld, en dan maakt het verder niet uit of het om bloemen-, groenten,- kruiden- peper-, en/of tomatenzaden gaat, het is allemaal pure liefhebberij, waar o.a. ook het kunnen onderhouden van deze website bijhoort, het vinden van "aparte/nieuwe" rassen, ter compensatie van het oogsten en drogen van de zaden, verpakkingsmateriaal, etc.  

Mocht u echter "grote" aantallen willen bestellen, neemt u dan even contact op via onderstaand formulier, maar onthoudt a.u.b. dit is allemaal pure liefhebberij en bezit dus geen mega voorraden en daar komt ook nog eens bij dat de ene plant makkelijker zaad geeft dan de andere, dus u begrijpt dat de voorraden per soort nogal kunnen verschillen en bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld en helaas maar waar:   op is op......

 

Aantal zaden:

Het aantal zaden verschilt per soort en is bedoeld voor eigen tuin c.q. gebruik, dus verwacht u geen zakjes gevuld met grammen zaad.

Het juiste aantal zaden staat vermeld bij het soort. 


Verpakking van de zaden:

Deze worden nu nog verpakt in gripzakjes van 4 x 4 cm of 4 x 6 cm, al naar gelang de grootte van de zaden. Er zit geen zaai handleiding bij, daar dit de verpakking alleen maar onnodig verzwaard en zo de portokosten opdrijft. Zaai-adviezen vind u op deze site bij de desbetreffende plant. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen.


NB: De zaden worden met de hand geplukt dus er kan wat "gruis" aanwezig zijn wat absoluut geen invloed heeft op het aantal zaden en/of het gewicht.


Verzend- en verpakkingskosten:

De volgende tarieven gelden voor Nederland:


t/m 20 gr € 1,00

t/m 50 gr € 1,95

t/m 100 gr  € 2,95


Het uiteindelijke gewicht is natuurlijk afhankelijk van de soorten zaad die u bestelt heeft, maar ik geef het juiste gewicht bij mijn bevestiging aan u door.


Tarieven buiten Nederland:


t/m 20 gr € 1,65

t/m 50 gr € 3,25

 

De bedragen zijn een paar centen naar boven afgerond voor het bekostigen van verzend- en verpakkingsmateriaal.


Enveloppen worden op maandag en donderdag naar de brievenbus gebracht. Wilt u het binnen een ander tijdbestek in huis hebben i.v.m. verjaardag of iets dergelijks, kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen via onderstaand email adres.


De retour-enveloppe

Bij kleinere bestellingen, gelijk aan 3 of minder dan 3 zakjes, kunt u deze plaatsen via een aan uzelf geadresseerde + gefrankeerde enveloppe. Deze stopt u samen met net zoveel postzegels als u zakjes zaad wilt bestellen (bijv. 2 zakjes zaad die € 0,50 kosten) dan graag 1 losse postzegel) uiteraard vergezeld van een kattenbelletje waarin staat om welke soorten het gaat. 

Voor mijn adresgegevens, kunt u een berichtje sturen, u krijgt deze dan per omgaande van mij door gestuurd.


Internetbankieren:

Wilt u gebruik maken van internetbankieren dan kan dat natuurlijk ook, alleen bij bestellingen van 4 zakjes of meer. Kleinere bestellingen graag middels de retour envelop. Even een berichtje via e-mail of het onderstaande formulier en we wisselen verdere gegevens uit.


Als u zaden bestelt ga ik er van uit dat u deze ook daadwerkelijk wilt hebben en verwacht uw betaling dan ook binnen 7 dagen na mijn orderbevestiging. Mocht ik niets van u horen dan stuur ik u 1 "reminder", blijft het stil dan annuleer ik na 10 dagen de order zelf, zodat ik niet met volle enveloppen blijf zitten en andere liefhebbers niet hoef teleur te stellen.


Ruilen:  behoort eventueel ook tot de mogelijkheid, zie hiervoor de ruilpagina.


Rest mij nog, u veel (kijk en lees) plezier toe te wensen bij uw bezoek aan mijn website en een berichtje achterlaten in het Gastenboek mag altijd....


Als u een bestelling en/of vraag middels dit formulier heeft geplaatst en binnen 24 uur geen antwoord van mij heeft gekregen, wilt u dan zo vriendelijk zijn contact op te nemen via het onderstaande adres:


info@edithsgarden.com


Want jammer genoeg komen niet alle berichten altijd even vlot door.
Excuses voor dit vervelende ongemak.


Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in:

 
 
 
 
 

Nieuwe reacties

08.03 | 17:50

Beste Edith,
Bedankt voor de levering van de zaden en het leuke extraatje de goudsbloemen mix. Het gaat z.s.m. allemaal gezaaid worden. Mvgr. Monique

24.02 | 06:25

Beste Edith,
Nogmaals bedankt voor de snelle reactie en de goede service! Mvg, Paul

06.01 | 09:05

Beste Edith
De zaden zijn in goede staat ontvangen
met groeten iet

09.04 | 17:32

Beste Edith, dank je wel voor de zaden, goed verpakt, en heel leuk dat gratis zakje lathyrus, Groet Gerrie